Son günlər artan turşulardan zəhərlənmə hallarının SƏBƏBİ NƏDİR ? Mütəxəssis AÇIQLADI:

0 Shares

“Ev şəraitində hazırlanan turşulardan zəhərlənmə ehtimalı daha yüksəkdir.” Bunu Xəzər Xəbər’ə müsahibəsi zamanı qida üzrə mütəxəssis Məhsəti Hüseynova bildirib: Onun sözlərinə görə, konservaların tərkibində yaranan mikroblar xəstəliyə, zəhərlənməyə hətta ölümə də səbəb ola bilər. Mütəxəssis eyni zamanda onu da qeyd edib ki, ev üsulu ilə hazırlanan turşular istifadəyə açıldığı gündən ən gec 2-3 gün ərzində yeyilməlidir.
Ətraflı olaraq videonu izləyin.

~ Abbaszadə Fidan