Pomidor turşusu bizi nə zaman öldürə bilər?- Mütəxəssis AÇIQLADI:

0 Shares

Zəhərlənmə məhsuldan tutmuş onun hazırlanmasına qədər dövrü əhatə edən zaman kəsiyində təmizliyə əməl edilmədikdə baş verir. Sağlam qidalanma üzrə mütəxəssis Məhsəti Hüseynova məsələ ilə bağlı fikrini bildirdi. Onun sözlərinə görə ev şəraitində turşu hazırlayarkən diqqət olunacaq əsas məqamlar turşuların hazırlanacağı qabları düzgün seçmək, düzgün şəkildə steril etmək, turşunu hazırlayan insanın əllərinin təmiz olması və hər bir meyvə-tərəvəzlərin mövsümə uyğun, yerli olanını seçmək lazımdır.

Ətraflı videonu izləyin.

~ Abbaszadə Fidan