Lülə kabab, dolma, xəngəl – nə yediyinizi bilirsinizmi? – APA TV – Mütəxəssis Asim Vəliyevdən AÇIQLAMA:

0 Shares

Ölkəmizdə ictimai iaşə obyektlərindən xüsusilə də restoranlardan edilən şikayətlərin bir çoxu yeməyin keyfiyyəti və tərkibi ilə bağlı olur. Restoranlarda  “Ət”  adı altında Baş-Ayaq satılır. Tərkibində hansısa qatqılar var, ya qarın, ya da başqa birşey?”

Mövzu ilə bağlı APA TV-yə açıqlamasında qida texnoloqu Asim Vəliyev bildirir ki, bu qatqılar tərkibcə zülal, dəmir, sink və digər  minerallarla zəngin olsa da onların düzgün emal olunma məsələsi vacib şərtdir.

Ətraflı olaraq videonu izləyin:

  • Abbaszadə Fidan